Actuele films en vlogs

20201010 Red de Vloot – Brouwdok bieractie

De Harlinger brouwerij Het Brouwdok heeft een speciaal bier gebrouwen om de bruine vloot door de moeilijke coronaperiode te helpen. CZVideoful doet verslag van het bottelen en aanbieden van het eerste biertje door de voorzitter van de VBZH Paul Scheffer aan wethouder Paul Schoute. De VBZH hoopt dat de Harlingers dit bier zullen kopen, omMeer lezen over “20201010 Red de Vloot – Brouwdok bieractie”

20200925 Film/foto HMS Journaal

Vanaf 1 oktober a.s. kun je kijken naar het eerste Harlingen Mien Stadsje film/fotojournaal. In 15 minuten beelden over ons stadsje van Joachim de Ruiter, Johan Balt, Jacob Roorda, Heelholland kijkt en CZVideoful. Heb je zelf mooie beelden van Harlingen, mail ze dan naar czvideoful@ziggo.nl

20200921 Bezoek Openluchtmuseum Arnhem

Terug in de tijd met een wandeling over het 44 hectare groot Nederlands Openluchtmuseum. Er zijn zo’n 100 authentieke museale gebouwen, boerderijen en molens te bezichtigen in een prachtige bosrijke omgeving. In ons 14 minuten durende filmpje de hoogtepunten. Zeker de moeite waard er zelf eens naar toe te gaan!

20200504 Dodenherdenking Harlingen

Ook in Harlingen in dit Corona jaar een sobere dodenherdenking op de Algemene Begraafplaats. Geen publiek, geen scouting, geen stedelijk muziekkorps. Maar zeker aandacht voor de 159 Harlinger oorlogsslachtoffers. Er werden kransen gelegd bij alle monumenten en burgemeester Roel Sluiter hield een toespraak. Voorzitter Hans Burkels van CC’45 sloot met een kort woord de herdenkingMeer lezen over “20200504 Dodenherdenking Harlingen”

20200501 Opdat wij niet vergeten

Zojuist een mooi en bijzonder project afgerond. In samenwerking met CC’45 een herdenkingsfilm voor 4 mei a.s. De film van 26 minuten is te zien op YouTube, Facebook en via deze website 4 mei a.s. vanaf 20.30 uur.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn films volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: