20201030 Film/foto HMS journaal oktober

In films en foto’s een maandelijks beeld van Harlingen Mien Stadsje, met dit keer o.a.:

nieuws over een jubileumboek Lanenkaatsen, een verlichtingsplan voor de binnenstad, een prachtige maquette van het Blokhuis, een terugblik op de expositie Koele wateren, de actie Red de Vloot, de binnenkomst van de Moonrise, de profielschets nieuwe burgemeester, bouwactiviteiten en nog vele andere beelden van wat er zoal in Harlingen is te zien en te beleven. Met vaste bijdragen van CZVideoful, Jacob Roorda, Johan Balt en Joachim de Ruijter.https://youtu.be/OU07q1_0psU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: