20201127 Harlingen Mien Stadsje journaal november

Een visuele terugblik op Harlingen Mien Stadsje november 2020:

Henry Drost presenteert een nieuw fotoboek, oude beelden uit 1920, de intocht van de Sint, beelden van de haven, archiefbeelden 2010 intocht Sint, een nieuw expositiecentrum Willem Barentsz, breaking news van Joachim de Ruijter, een rondje langs de bouwplaatsen, de Witte Swaen naar de Noorderhaven, een nieuwe editie magazine Seun, foto’s van Johan Balt en Wiebe van Dijk / Teatse Vogelaar presenteren een nieuw muziek album. Met vaste bijdragen van Joachim de Ruijter, Jacob Roorda, Johan Balt, Webcam-Harlingen en CZVideoful. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: