Kijk ‘20220627 nieuwsflits IKC Sint Michael excellente school’ op YouTube

Directrice Tineke Geertsma: “Vanochtend is aan ons door de inspectie het predicaat Excellent uitgereikt. In het bijzijn van alle 370 kinderen werd het koffertje met de oorkonde, de vlag en het juryrapport overhandigd. Ons excellentieprofiel Wetenschap en Technologie noemt de jury ‘toekomstgericht en baanbrekend’. De kinderen hebben allemaal een feestelijke traktatie gehad. Het was sowieso fijn om elkaar weer te ontmoeten op het plein. Ter afsluiting werd het schoollied door iedereen meegezongen. We zijn heel blij dat we voor de derde keer excellent zijn geworden. Dankzij een superteam en dito kinderen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: